IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top
  • DOŁĄCZ DO NAS!
  • social icon
  • social icon
  • social icon

Składniki:

- 2 garście poszarpanej sałaty
- ¼ opakowania serka ricotta
- 1 – 2 dojrzałe pomidory, sparzone, obrane i pokrojone w ósemki
- 2 młode szczypiorki z cebulką, drobno posiekane
- wyłuskana połówka owocu granatu
- 1 łyżka brązowego cukru
- 2 łyżki orzeszków pinii, zrumienionych na patelni
- miodowy sos winegret

 

Sposób przygotowania:

Na sałacie ułożyć kawałki serka ricottą, dodać pomidory i szczypiorek. Granat wymieszać z brązowym cukrem i dodać do sałatki. Posypać orzeszkami pinii, polać miodowym sosem winegret.